Miért is ne lehetne jó egy hétfői nap? Játssz a Kincsem+ TUTI-val és nyerj akár 300 millió forintot gyorsan és egyszerűen!

2018. 07. 09 – hétfő – 300 millió forint Jackpot

Hétfőn a festői szépségű Chantilly-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2000 méter hosszú galopp síkversenyen tizennégy telivér áll starthoz, hogy összemérje gyorsaságát. Nagyon kedvező lesz ma is a létszám, hiszen csak tizennégy lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Mister Smart (8) – Hout Bay (9) – Fils Prodigue (6) – Mixed Mind (5) – Empire Hurricane (11)

Mister Smart (8) idős kora ellenére nagyon fiatalos ló. A fizikai és a mentális állapota egyaránt nagyszerűnek mondható. Kedveli a szilárdabb felületet, sorozatos helyezései után végre megérdemelne egy győzelmet.

Hout Bay (9) remekül mozgott a referenciaversenyében, a formáját pedig azóta is tartja. Valamivel jobb lett volna, ha mélyebb a talaj, de a keményebb pályához is tud alkalmazkodni. Hétfőn ismét főszerepet játszhat.

Fils Prodigue (6) legutóbb megmutatta, hogy kifogástalan formának örvend. A szilárdabb felületen szinte mindig elemében van, a feltételek pedig kifejezetten kedvezőek számára. Meglepő lenne, ha nem érne nyerő kombinációba.

Mixed Mind (5) májusban nyerni tudott ebben a kategóriában. Ezúttal erősebb lesz a mezőny és a kirótt büntetése sem kevés. Remélhetőleg bombaformája miatt áthidalja ezeket a nehézségeket és tovább javítja eddig topját.

Empire Hurricane (11) visszatérése óta fokozatosan nyerte vissza formáját, utoljára már ezen a szinten is kitűnő eredményt ért el. A körülmények hétfőn ahhoz hasonlóak lesznek, szerencsére lovasa is ugyan az lesz. Bízhatunk eredményes szereplésében.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!