Próbáld ki, hogy szerencsét hoz-e a 13-as szám! Ma 13 ló áll starthoz, Te pedig 300 + 300 millió forintot nyerhetsz!

2018. 07. 08 – vasárnap – 300 millió forint Jackpot és 300 millió forint Külön Nyeremény

Vasárnap Deauville ad otthont a Kincsem+ futamnak. A galopp síkverseny hossza 1600 méter, a startnál pedig mindössze tizenhárom telivér várja a megmérettetést. Rendkívül kedvező lesz ma a létszám, hiszen csak tizenhárom lóból kel ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Feltétlenül megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Kayenne (12) – Millfield (7) – Dhevanafushi (9) – Qualisaga (8) – Grand Vintage (6)

Kayenne (12) a megbízhatóság mintaképe. Ezúttal erősebb mezőnyben kell helyt állnia, de ezzel együtt kevesebb súlyt is kell cipelnie. Nyáron mindig maximumot nyújt, vasárnap a nyerő kombinációban kell végeznie.

Millfield (7) fantasztikus fizikai állapotban van. Szemellenzővel felszerelve fog indulni, így biztonságosabb lesz a mérföldre való visszatérése. A külső starthelye némi aggodalomra adhat okot, ám a formáját tekintve a győzelme is elképzelhető.

Dhevanafushi (9) beállítása a szezon eleje óta csökkent, ezért indul újra hendikepben. Korábban nagyszerű eredményeket ért el ezen a pályán, ráadásul csodálatos munkák után áll starthoz vasárnap, így ebben a kis mezőnyben akár még nyerhet is.

Qualisaga (8) nagyszerűen kezdte az esztendőt, duplázni is tudott. Ezúttal nehezebb feladat elé néz, ennek ellenére pénzdíjas helyért harcolhat.

Grand Vintage (6) utoljára kissé kimerült a hosszú utazásban, ennek ellenére jól futott. Továbbra is remek formában van és mellette szól az is, hogy lovasa tökélesen ismeri. Jók az esélyei, idomárja optimistán várja a startot.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!