Kicsit esős, kicsit borongós ez a szombat, de ma is Tiéd lehet 300 millió forint, ha TUTI-t játszol!

2018. 07. 07 – szombat – 300 millió forint Jackpot

Szombaton Enghien-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2875 méteres alaptávú ügetőversenyen tizenhat ötéves és idősebb versenyló áll starthoz, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak majd. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, mert bármilyen forgatókönyv elképzlehteő a befutási sorrendnél. A létszám is kedvező lesz ma, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Beau Gamin (15) – Aufor de Mire (12) – Cicero Noa (1) – Balando (4) – Virgious du Maza (16)

Beau Gamin (15) nagyon jól futott június 24-én, ahol csak minimális különbséggel kapott ki. Ez a pálya kevésbé fekszik neki, ennek ellenére bízhatunk eredményes szereplésében.

Aufor de Mire (12) május 26-i szereplése csalódás volt, ha nem hibázik, az első öt között ért volna célba. A ló jó formának örvend, a feltételek pedig tökéletesek számára, így beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Cicero Noa (1) szépen fejlődik, versenyről versenyre jön előre. A reimsi második helyezése nagyon nagy büszkeség, két tizedre megközelítette egyéni rekordját. A futam nem vett ki belőle sokat, szombaton alaptávról indulva jó esélyt képvisel.

Balando (4) reimsi futása annak ellenére jól sikerült, hogy csak a nyolcadik helyen ért célba. A ló jó formában van, zárómunkájában kitűnően ügetett, így ebben az erős mezőnyben is odaérhet az első öt közé.

Virgious du Maza (16) visszatérése nem az elvártak szerint sikerült, de Lavalban, ahol 50 méter hátránnyal indult, már nagyon jó teljesítményt nyújtott. A tréningek során sikerült topformába hozni, így szombaton minden adott eredményes szerepléséhez.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.passioncourses.fr

 

Olvass tovább!