Kezdődjön jól a hétvégéd! Játssz ma is a TUTI-val és vágj zsebre akár 300 millió forintot gyorsan és egyszerűen!

2018. 07. 06 – péntek – 300 millió forint Jackpot

Pénteken Cabourg ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2750 méteres alaptávú ügetőversenyen tizenöt hatéves versenyló kéri a játékosok figyelmét, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak majd. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, mert szinte bármi megtörténhet, ráadásul a létszám is nagyon kedvező lesz ma, hiszen csak tizenöt lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ne hagyd ki a mai TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Cobra Ar Carac (15) – Copernic de Play (13) – Ceylan Dairpet (12) – Casimir de Survie (10) – Cauziki du Rib (6)

Cobra Ar Carac (15) nagyon jól futott június 24-én Párizsban, de valamivel közelebb lehetett volna a nyerőhöz. Pénteken patkolva lép majd pályára, de ez nem okozhat számára gondot és a 25 méteres térhátárny miatt sem kell aggódni. A ló topon van, első esélyt képvisel.

Copernic de Play (13) utolsó futásában új egyéni rekordot ügetett. A verseny nem vett ki belőle sokat, továbbra is kirobbanó formában van. Pénteken újabb jó teljesítményt várunk tőle.

Ceylan Dairpet (12) jó formában tért vissza, amit a június 9-i második helyezése is mutat. A ló topon van és ez a pálya is fekszik neki. A térhátrány ellenére is a győzelemért küzd.

Casimir de Survie (10) nagyon jól futott legutóbb, ahol várásra hajtották. Most 25 méteres hátrányból fog indulni, de a gyors kezdők közé tartozik. Az első öt közé várható.

Cauziki du Rib (6) utolsó futása nagyon jól sikerült, pedig a második soros startpozíció nehezítette a helyzetét. Ez a pálya nem okozhat neki gondot, bízhatunk eredményes szereplésében.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!