Legyen a csütörtököd is izgalmas! Dobd fel akár 300 millió forint nyereménnyel, játssz ma is Kincsem+ TUTI-t!

2018. 07. 05 – csütörtök – 300 millió forint Jackpot

Csütörtökön Enghien-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. Az 2875 méteres alaptávú ügetőversenyen maximális mezőny, azaz tizennyolc hétéves és idősebb versenyló méri össze gyorsaságát, de az erősebbek 25 méter hátrányból indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármilyen sorrend elképzelhető a befutásnál. Izgalmas verseny lesz, ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Business Class (15) – All Feeling (17) – Amour du Loup (18) – Vixel (8) – Baron du Bourg (12)

Business Class (15) az utolsó futásai alkalmával megmutatta, hogy ismét topformában van. Ez a pálya kedvez neki, ezért a 25 méteres térhátrány ellenére is jó esélyt képvisel.

All Feeling (17) caen-i győzelme után csalódás volt a június 18-i hetedik helyezése, de nem volt megfelelően felkészítve arra a versenyre. Csütörtököm sokkal jobb teljesítményt várunk tőle, jó eséllyel lép pályára.

Amour du Loup (18) jó ideje erre a versenyre készült, hiszen nagyon kedvezőek számára a feltételek. A ló topformában van és ezt a pályát is kedveli, így minden adott eredményes szerepléséhez.

Vixel (8) nagyon jól futott június 22-én Vincennes-ban. Csütörtökön az ellenfelek mellett a 25 méteres térhátránnyal is meg kell majd küzdenie, de egy pénzdíjas helyet elcsíphet.

Baron du Bourg (12) június 16-án csalódást okozott, előtte azonban nagyszerű időt ügetett Vincennes-ban. Csütörtökön érdemes vele kalkulálni, mert ez utóbbi forma alapján az első öt közé kerülésért csatázhat.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: www.passioncourses.fr

Olvass tovább!