Szerdai száguldás és 300 millió forint? Ez a Kincsem+ TUTI mai futama! Játssz és nyerj ma is!

2018. 07. 04 – szerda – 300 millió forint Jackpot

Szerdán Vichy ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2975 méteres alaptávú ügetőversenynek tizenöt versenyló vág neki, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutásnál. Ráadásul nagyon kedvező lesz ma a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Capital Charm (14) – Dulcinee Vrie (15) – Don Diego Gwen (11) – Davina du Capre (12) – Chantelou Lignerie (6)

Capital Charm (14) szép győzelmet aratott Argentanban. A szerdai futamot kedvező feltételek mellett várja és a jobbkezes pálya sem okozhat neki gondot, ráadásul Jean-Michel Bazire lesz a partnere.

Dulcinee Vrie (15) május 23-án Vichy-ben tért vissza, majd erős mezőnyben lett pénzdíjas ötödik Marseille-ben. Remek feltételek mellett várja a szerdai futamot, esélyeit pedig növeli, hogy patkolatlanul fog futni.

Don Diego Gwen (11) az elmúlt hónapokban csak pénzdíjas helyeket csípett meg, de nagyon jó időket ügetett. A ló jó formában van és a jobbkezes pályákat is kedveli, így szerdán a 25 méter hátrány ellenére is első esélyt képvisel.

Davina du Capre (12) a tavaszi pihenője után két jó versennyel tért vissza és mostanra a kondíciója is közelít a tökéleteshez. A szerdai futamban jó lovak állnak starthoz, amennyiben zavartalanul alakul a versenye, akár a győzelmet is megszerezheti.

Chantelou Lignerie (6) a téli hónapokban nem a tőle elvártakat hozta, de most nagyon jó formában van. A jobbkezes pálya miatt sem kell aggódni, szerdán esélyesként lép pályára.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: www.passioncourses.fr

Olvass tovább!