Mielőtt elmennél az esti buliba, játssz gyorsan egy TUTI-t és nyerj akár 300 millió forintot! Garantáltan jól fogsz szórakozni!

2018. 06. 29 – péntek – 300 millió forint Jackpot

Pénteken 20:15-kor, Vincennes-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2100 méter hosszú ügetőversenyen maximális mezőny, azaz tizennyolc négy- és ötéves mén és herélt kéri a játékosok figyelmét. Izgalmas verseny lesz, ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Elnino Montaval (8) – Docteur d’Erable (1) – Espoir d’Yvel (15) – Eugenito du Noyer (13) – Broadwell (10)

Elnino Montaval (8) remek formában van mostanság. A péntek esti futamban esélyesként áll starthoz, helyzetét azonban nehezíti, hogy a 8-as startszámról indul és külföldi lovakkal meg kell küzdenie.

Docteur d’Erable (1) május végén tért vissza, a versenyeknek köszönhetően sokat jött előre. A péntek esti futamban patkolatlanul lép pályára, döntős futást várunk tőle.

Espoir d’Yvel (15) utolsó futását el kell felejteni, a fogadóknak pedig célszerű őt június 9-i számán elbírálni. Pénteken jó esélyekkel áll starthoz, az élmezőnybe várható.

Eugenito du Noyer (13) május elején jó futással tért vissza és Enghien-ben is kitűnően mozgott, ahol harmadik helyen ért célba. A zárómunkája során remekül dolgozott, ezért pénteken is az első öt közé várható.

Broadwell (10) június 23-án teljesítette a próbafutamot, ahol nagyon jól mozgott, így már az első versenyében számíthatunk rá. Beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!