Várod már a hétvégét? Gyorsabban jön, ha csütörtökön is Kincsem+ TUTI-t játszol! Nyerj ma is akár 300 millió forintot!

2018. 06. 28 – csütörtök – 300 millió forint Jackpot

Csütörtökön Vichy-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2150 méteres ügetőversenyen tizenhat négyéves és idősebb versenyló méri össze erejét. Kedvező lesz ma a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Barrio Josselyn (2) – Azaro d’Eva (6) – Caly Loulou (4) – Auch (11) – Ungaro d’Eva (1)

Barrio Josselyn (2) nagyon jól mozgott az utolsó fellépése alkalmával. Most is jó formában van, a feltételek pedig kedvezőek számára, ráadásul a jobbkezes pálya sem okozhat neki gondot, ezért jó esélyekkel áll starthoz csütörtökön.

Azaro d’Eva (6) nagyon jól futott Agen-ben és a verseny sem vett ki belőle sokat. Csütörtökön csak az első két lábán lesz patkó, de győzött már ezzel a formációval, így Barrio Josselyn (2)-hez hasonlóan jó esélyt képvisel.

Caly Loulou (4) utolsó futása nem a tervek szerint sikerült. Csütörtökön jobbkezes pályán kell helytállnia, ami kevésbé fekszik neki, de a táv kedvez neki, így jó futást várhatunk tőle.

Auch (11) nagyon kedveli a rövidtávú versenyeket. Az enghien-i győzelme óta nem lépett pályára, de optimális formában van. A jobbkezes pálya növeli az esélyeit, ezért az első öt közé várható.

Ungaro d’Eva (1) utolsó futását követően kapott némi pihenőt, ami már nagyon ráfért. Az 1-es startszám nem rossz, de nem is a legjobb, ettől függetlenül jó esélye van egy pénzdíjas helyezésre.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: https://www.paris-turf.com

Olvass tovább!