Kedden csak a lovak előtt lesz akadály, Te könnyedén nyerhetsz akár 300 millió forintot, ha Kincsem+ TUTI-t játszol!

2018. 06. 26 – kedd – 300 millió forint Jackpot

Kedden Auteuil-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 4400 méteres galopp akadályversenyen tizenöt telivér méri össze erejét. Egy hosszútávú akadályverseny mindig nagyon izgalmas, mert bármi megtörténhet, ráadásul nagyon kedvező lesz a létszám is, hiszen csak tizenöt lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Aragorn d’Alalia (9) – Diamond Charm (3) – Pichelot (4) – Cafertiti (2) – Constante (10)

Aragorn d’Alalia (9) idén hadilábon áll a szerencsével, legutóbb egy bukott versenytársán akadt fent a vizesároknál. A reggeli munkáiban lenyűgöző teljesítményt nyújt, így zavartalan verseny esetén kizárólag Diamond Charm (3) jelent rá veszélyt.

Diamond Charm (3) májusi versenye nem alakult szerencsésen, mert zsokéja a cél előtt leesett róla. Ennek ellenére nagyszerű formában van, kedden a nyerő kombinációban kell végeznie.

Pichelot (4) két hónapig nem futott versenyben, visszatérése pedig nagyon jól sikerült. Folyamatosan dolgozik és kiváló fizikai állapotnak örvend. Kedden pénzdíjas helyre várható.

Cafertiti (2) idén még csak kétszer állt starthoz, így elég frissen néz a keddi ütközet elé. A súlya kicsit magas az eddig elért sikerei miatt, de jó fizikai állapotban és meg fog birkózni ezzel. Bízhatunk eredményes szereplésében.

Constante (10) június elején fantasztikus győzelmet aratott, utoljára viszont kissé fáradtnak tűnt. Most több ideje volt pihenni, a formájára pedig semmilyen panasz nem lehet. Csalódás lenne, ha nem az első öt hely valamelyikén végezne.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!