Kezdd jól a hetet, játssz a TUTI-val és nyerj akár 300 millió forintot gyorsan és egyszerűen!

2018. 06. 25 – hétfő – 300 millió forint Jackpot

Hétfőn Saint-Cloud ad otthont a Kincsem+ futamnak. Az 1600 méter hosszú galopp síkversenyen tizenhat fiatal, hároméves telivér méri össze gyorsaságát. Kedvező lesz ma a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Tenue de Soirée (14) – Associate (10) – Grisbi (5) – Zilbio (1) – Roksaneh (7)

Tenue de Soirée (14) a referenciaversenyben nagyszerűen mozgott, miután másodékként ért célba. Amennyiben hétfőn megismétli ezt a futást, ezúttal a győzelmet is bezsebelheti.

Associate (10) ezen a szinten meglepően jól debütált. Volt ideje arra, hogy megfelelően regenerálódjon, így remélhetőleg hétfőn is minden jól alakul majd. Munkában nagyon szépen dolgozik, remek kondiban van, ismét a döntőbe várható.

Grisbi (5) az első hendikep futására készül, remélhetőleg jól teljesít majd ebben a kategóriában is. Csupán a pálya minősége okozhat problémát, mert jobban szereti a puha talajt.

Zilbio (1) nagyszerűen teljesített ezen a szinten, erre a távra is tökéletesen alkalmas. Ha tudja hozni utolsó futásán mutatott formáját, nem lehet gond az eredményességével.

Roksaneh (7) hasonló versenyben futott és rossz startszáma ellenére is nagyszerű helyen végzett. Szemmel láthatóan tetszett neki a táv és a pálya, ami alapján most is pénzdíjas helyen végezhet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!