Ugye nem felejtetted el, hogy ma Extra Jackpot nap van a Kincsem+ futamban? Ne csak álmodozz, játssz és nyerj akár 1,5 milliárd forintot!

2018. 06. 24 –vasárnap – 1,5 milliárd forint Jackpot és 300 millió forint Külön Nyeremény

Vasárnap Vincennes-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2850 méteres alaptávú ügetőversenyen maximális mezőny, azaz tizennyolc versenyló kéri a fogadók figyelmét, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak majd. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármilyen befutási sorrend lehetséges. Ráadásul ma akár 1,5 milliárd forintot is nyerhetsz, így mindenképpen megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Caprice du Lupin (1) – Bugsy Malone (15) – Unbridled Charm (12) – Cash Gamble (14) – Une Serenade (17)

Caprice du Lupin (1) Lavalban csak Cleangame-től kapott ki. A vasárnapi futamban valószínűleg gyors lesz a tempó, amit Blues des Landiers (4) diktál majd az elejétől kezdve. Az első öt közé várható.

Bugsy Malone (15) legutóbb gyenge startot vett, viszont szépen zárkózott. Azóta erre a versenyre készül, mert a 25 méteres térhátrány ellenére is minden ideális számára. Bízhatunk eredményes szereplésében.

Unbridled Charm (12) az elmúlt napokban kivirágzott, ami egy tízéves versenylótól fantasztikus teljesítmény. A vasárnapi futamban a térhátrány ellenére is kalkulálni kell vele.

Cash Gamble (14) május 12-én hét nap elteltével lépett ismét pályára, ezért valamivel fáradtabban mozgott, mint ahogyan az tőle megszokott. Ez a mezőny megfelelő a képességeinek, a győzelemért küzd.

Une Serenade (17) visszatérése fantasztikusra sikerült, figyelembe véve, hogy még nem volt topformában. Egy hónapja nem futott versenyben, de a feltételek kitűnőek számára és ha minden a tervek szerint alakul, ismét az első öt között fog végezni.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 16:10-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

 

Olvass tovább!