Mindjárt itt a hétvége, dobd fel már a csütörtököd akár 300 millió forinttal! Játssz ma is a TUTI-val!

2018. 06. 21 – csütörtök – 300 millió forint Jackpot

Csütörtökön La Teste De Buch ad otthont a Kincsem+ futamnak. Az 1900 méter hosszú galopp síkversenyen tizenhat ötéves és idősebb telivér kéri a játékosok figyelmét. Kedvező lesz ma is a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Beau Valley (9) – Zariyano (6) – Mysterieux (1) – Hallsome (15) – Imprimeur (7)

Beau Valley (9) egy rendkívül megbízható telivér, aki remek feltételek mellett várja a csütörtöki futamot. Négy hasonló versenyben futott eddig több-kevesebb sikerrel, remélhetőleg ezúttal elsőként halad át a célon.

Zariyano (6) azért indul a csütörtöki futamban, mert fantasztikus kondícióban van. A június 6-i győzelme miatt most 2,5kg-al magasabban áll a skálán, ennek ellenére jó futást várunk tőle.

Mysterieux (1) egy hűséges és megbízható telivér, aki jó futások után áll starthoz csütörtökön. Ezúttal túlsúlyt kell cipelnie, mégis esélyesként áll starthoz.

Hallsome (15) korrekt teljesítményt nyújtott június 6-án. Ezzel a kis súllyal ebben az osztályban beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Imprimeur (7) májusban egy kisebb sérülés hátráltatta, ezért nem futott saint-cloudi fellépése óta. A ló remek formában van és az 1900 méter is kedvező számára, csupán a 14-es startbox ad némi aggódásra okot.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!