Kedden se feledkezz meg a Kincsem+ TUTI-ról! Játssz és nyerj ma is akár 300 millió forintot gyorsan és egyszerűen!

2018. 06. 19 – kedd – 300 millió forint Jackpot

Kedden Dieppe-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 3000 méteres galopp síkversenyen tizenhat négyéves és idősebb telivér kéri a fogadók figyelmét. Izgalmas versenynek ígérkezik, ráadásul a létszám is kedvező lesz, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Rouxeville (13) – Insider (3) – Wahib (9) – Vasy Sakhee (4) – Bagel (2)

Rouxeville (13) továbbra is kifogástalan formának örvend, a keddi táv pedig tökéletesen megfelel számára. Mellette szól továbbá, hogy tökéletesen alkalmazkodik minden talajtípushoz, így a keddi cél a győzelem megszerzése lesz.

Insider (3) Strasbourgban pénzes helyen tudott végezni, munkában pedig gyönyörűen mozog. Kedden is mindent meg fog tenni a győzelem érdekében.

Wahib (9) május elején hasonló társaságban még úgy is negyedik tudott lenni, hogy szerencsétlen versenyt futott. Fizikailag és mentálisan is fantasztikusan van, jó futást várhatunk tőle.

Vasy Sakhee (4) ugyanezen a távon fantasztikus győzelmet aratott Chantilly-ban. A formájával továbbra sincsenek gondok, bízhatunk benne, hogy itt is főszerepet játszik majd.

Bagel (2) legutóbb nagyon jól mozgott, hosszú távon tudott nyerni. Fantasztikus formának örvend, minden bizonnyal ezúttal is pénzdíjas helyen végez majd.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.leparisien.fr

Olvass tovább!