Elkezdődött a nyári szünet, de nem a lovaknak, akik ma is tovább ügetnek a milliókért! Játssz ma is a TUTI-val és vágj zsebre akár 300 millió forintot!

2018. 06. 18 – hétfő – 300 millió forint Jackpot

Hétfőn Vichy ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2975 méter hosszú ügetőversenyen maximális mezőny, azaz tizennyolc versenyló áll starthoz, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak majd. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutásnál. Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: All Feeling (17) – All Together (6) – Amigo Turgot (13) – Be Bop Mara (15) – Verrazano Bridge (16)

All Feeling (17) a téli időszakban tüdőproblémákkal küzdött, de májusban gyönyörű győzelmet aratott. Az elvártnál is jobban teljesített, remélhetőleg ezúttal is hasonló eredménnyel térhet haza.

All Together (6) hosszabb kihagyást követően májusban tért haza és már két verseny van a lábában. Mindkét futás jótékony hatással volt rá, sokat jött előre. Hétfőn Jean-Michel Bazire fogja hajtani és patkolatlanul indul, remek esélyt képvisel.

Amigo Turgot (13) kisebb pihenő után májusban új egyéni rekorddal szerezte meg idei első győzelmét. A csukott kantár használata sokat lendített a teljesítményén, így hétfőn is ez a felszerelés lesz rajta. A térhátrány ellenére a dobogó legfelső foka a cél vele.

Be Bop Mara (15) kedveli a jobbkezes versenypályákat, nem mellesleg ismét bombaformában van. Menetelését figyelembe véve könnyen elképzelhető, hogy idomárhajtójával folytatni fogja fantasztikus nyerő szériáját.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.paris-turf.com

Olvass tovább!