Ugye nem felejtetted el, hogy ma Szuper Jackpot nap van a Kincsem+ futamban? Ne hagyd ki a TUTI-t, játssz és nyerj akár 3 milliárd forintot!

2018. 06. 17 – vasárnap – 3 milliárd forint Jackpot és 300 millió forint Külön Nyeremény

Vasárnap a festői szépségű Chantilly-ból jelentkezik a Kincsem+ futam, ami a híres Francia Kancadíj lesz. A galopp síkverseny hossza 2100 méter, a startnál pedig csupán tizenhárom telivér várja, hogy összemérje gyorsaságát. Rendkívül kedvező lesz ma a létszám, hiszen csak tizenhárom lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd lehet akár 3 milliárd forint! Mindenképpen megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Shahnaza (1) – Luminate (8) – Laurens (3) – With You (11) – Happily (2)

Shahnaza (1) egy késői kanca, de remek képességekkel rendelkezik. Könnyen kezelhető ló, aki csodálatos kondícióban van és aki vasárnap is megtesz majd mindent a győzelem reményében.

Luminate (8) legutóbb sokáig nem talált utat a befutóban, majd előrehaladtában akadályozta egyik riválisát, így hátrahelyezték ötödiknek. Könnyen kezelhető ló, akinek a 2100 méteres táv nem okozhat gondot, ezért bízhatunk eredményes szereplésében.

Laurens (3) május 27-én a verseny elejétől kezdve diktálta a tempót, ami nem kedvezett neki. Lovasával tökéletes párost alkotnak, felkészítése pedig remekül sikerült. Kirobbanó formában várja a vasárnapi versenyt.

With You (11) visszatérése remekül sikerült, mindössze egy rövid fejhosszal maradt le a győzelemről. Könnyen kezelhető, jó képességű ló, jó futást várunk tőle.

Happily (2) ezúttal 2100 méteren fog futni, ami kedvező lesz számára. A tréningek során nagyszerűen dolgozott és az utazás sem viselte meg, esélyeit pedig tovább növeli, hogy ismeri már ezt a pályát.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 16:05-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

 

Olvass tovább!