Te mire költenél 1,5 milliárd forintot? Most ne csak álmodozz a nyereményről, játssz szombaton Kincsem+ TUTI-t és tedd próbára a szerencséd!

2018. 06. 16 – szombat – 1,5 milliárd forint Jackpot

Szombaton Enghien ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2150 méteres ügetőversenyen tizenhat ötéves és idősebb versenyló kéri a játékosok figyelmét. Kedvező lesz ma is a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény, ami ma 1,5 milliárd forint is lehet! Feltétlenül megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Sharon Gar (4) – Tamure Roc (2) – Coup Droit (5) – Romanesque (3) – Barrio Josselyn (9)

Sharon Gar (4) legutóbb Olaszországban állt starthoz, de a nápolyi ötödik helyezéséből nem kell messzemenő következtetést levonni, mert nagyon kemény volt a futófelület és patkolva lépett pályára. Ezúttal patkolatlanul fog futni és a táv is jobban kedvez majd neki. Bízhatunk eredményes szereplésében.

Tamure Roc (2) két szép győzelmet aratott az elmúlt hetekben. Az Olaszországban látottak alapján jobb esélyt képvisel, mint Sharon Gar (4), ismét az első helyezésért küzd majd.

Coup Droit (5) május 23-i szereplését el kell felejteni. Jó képességű versenyló, aki többet tud annál, mint amit utolsó futásai alkalmával mutatott. Szombaton jó futást várunk tőle.

Romanesque (3) Dániában csak nyolcadik helyen ért célba, ennek ellenére jó teljesítményt nyújtott. Ez a pálya kedvez neki és a startszáma is remek, így szombaton a főszereplők egyike lehet.

Barrio Josselyn (9) legutóbb nehéz feladatot kapott, előtte viszont nagyon jól mozgott Vincennes-ban. Szombaton patkolatlanul áll starthoz és a pálya is kedvez majd neki, de a második sorból indulva némi szerencsére is szüksége lesz majd.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.paris-turf.com

Olvass tovább!