Kis mezőny és nagy nyeremény? Ez a pénteki Kincsem+ játék! Vegyél ma is egy TUTI-t és vágj zsebre akár 300 millió forintot gyorsan és egyszerűen!

2018. 06. 15 – péntek – 300 millió forint Jackpot

Pénteken 19:40-kor, Vincennes-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2850 méter hosszú ügetőversenyen tizenöt tapasztalt, hétéves és idősebb versenyló áll starthoz, hogy összemérje erejét. Nagyon kedvező lesz ma a létszám, hiszen csak tizenöt lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Mindenképpen megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Ardente du Clos (13) – King Sir Kir (1) – Viking Fromentro (12) – Best du Hauty (15) – Tripolini V P (10)

Ardente du Clos (13) két szép győzelmet aratott májusban, majd gyepen is jól mozgott. Most is topformában van, így megfelelő taktikával ismét beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

King Sir Kir (1) az utóbbi hónapokban nagyszerű formában van, de győznie valahogy mégsem sikerült. A péntek esti Kincsem+ futamot csodálatos feltételek mellett várja, ha hiba nélkül eljön a starttól, megint a főszereplők közé tartozhat.

Viking Fromentro (12) munkában nagyszerűen dolgozott a május 12-i GNT előtt, így harmadik helyezése nem volt meglepetés. Ideális feltételek mellett várja a péntek esti futamot, az első három között van a helye.

Best du Hauty (15) május 23-án peches versenyt futott, emiatt nem sikerült az első öt között végeznie. A péntek esti futamban álomszerűek számára a feltételek, így döntős futást várunk tőle.

Tripolini V P (10) 2016 októbere óta nem futott ilyen hosszú távon és fordulóstartos versenyben. A 2850 méter miatt várásra fogják hajtani, ezzel a taktikával odaérhet az első öt közé.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 19:40-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.paris-turf.com

Olvass tovább!