Ha nem vagy focirajongó, akkor nézz csütörtökön is lóversenyt és játssz a Kincsem+ TUTI-val, amivel minden nap akár 300 millió forintot nyerhetsz!

2018. 06. 14 – csütörtök – 300 millió forint Jackpot

Csütörtökön 20:15-kor jelentkezik a Kincsem+ futam, a helyszín ParisLongchamp lesz. Az 1400 méteres galopp síkversenyen tizenhat négyéves és idősebb telivér áll rajthoz. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Maytime (12) – Gaetano Donizetti (2) – Broklyn Baby (5) – Zarose (3) – Snaad (4)

Maytime (12) legutóbb előrébb is végezhetett volna, mint az ötödik hely, ha valamivel szerencsésebb. Remek formában van, ha 2-3kg-al alacsonyabban állna a skálán, biztos lenne a győzelme, de így is jó esélyt képvisel.

Gaetano Donizetti (2) visszatérése jól sikerült, ezt követően azonban nem tudott maradandót alkotni, ami egyértelműen a 16-os startbox számlájára írható. Most minden tekintetben jól áll, így esélyesként várja a csütörtöki indítást.

Broklyn Baby (5) nagyon jó teljesítményt nyújtott május 22-én, feledtetve ezzel az előtte lévő kisiklását. Jó esélyekkel várja a csütörtöki versenyt, pláne, ha mély lenne a futófelület.

Zarose (3) utolsó futása annak ellenére jól sikerült, hogy csak a nyolcadik helyen ért célba. Csütörtökön ideális feltételek mellett várja a startot és a várható puhább futófelület sem okozhat neki gondot, csupán a 14-es startbox jelenthet némi nehézséget.

Snaad (4) legutóbb balszerencsés versenyt futott, mert futam közben elveszítette az egyik patkóját. Ez a pálya kedvez neki, remélhetőleg a futófelület sem lesz túl puha. Bízhatunk eredményes szereplésében.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.paris-turf.com

Olvass tovább!