Hűtsd le magad 300 millió forinttal! Játssz és nyerj a Kincsem+ TUTI-val gyorsan és egyszerűen!

2018. 06. 13 – szerda – 300 millió forint Jackpot

Szerdán Auteuil-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 3600 méter hosszú galopp gátversenyen tizenhat ötéves és idősebb telivér méri össze erejét. Egy hosszútávú gátverseny mindig nagyon izgalmas, bármi megtörténhet, bármilyen befutási sorrend lehetséges. A létszám is kedvező lesz ma, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: My Maj (2) – Les Beaufs (3) – Bonne Eleve (4) – Ci Blue (5) – Rasango (1)

My Maj (2) utolsó futása nagyon jól sikerült, megmutatta, hogy továbbra is számolni kell vele ezen a szinten. Ez az előkelő második helyezés az új taktikának köszönhető. A ló formában van, szerdán is számíthatunk rá.

Les Beaufs (3) május 20-i szereplése bizakodásra ad okot, csak másfél hosszal maradt le a győzelemről. A ló jó formában van, jó esélyekkel áll starthoz szerdán.

Bonne Eleve (4) idomárja egyik kedvence, aki többre is vihette volna az elmúlt években, de kisebb sérülések miatt mindig félbe kellett szakítania a felkészülését. Most remek formában van, szerdán pénzdíjas helyre várható.

Ci Blue (5) utolsó futásai alkalmával nem volt száz százalékos állapotban. A munkaformai alapján most már minden rendben van, újabb két kilóval kevesebbet fog cipelni és az ausztrál szemellenző is sokat segíthet rajta. Bízhatunk eredményes szereplésében.

Rasango (1) számára nem egyszerű megtalálni a megfelelő feltételekkel kiírt futamot. Ettől függetlenül jó futást várunk tőle szerdán, mert jó formában van.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.paris-turf.com

Olvass tovább!