Egy gyors versenyt és 300 millió forintot keddre? Játssz ma is a TUTI-val és vágd zsebre a nyereményt!

2018. 06. 12 – kedd – 300 millió forint Jackpot

Kedden Nantes-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. Az 1600 méteres galopp síkversenyen tizenhat négyéves és idősebb telivér áll starthoz, hogy összemérje gyorsaságát. Kedvező lesz a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Moonwalk Step (8) – Calaf (6) – Saint Pois (1) – Tulipa Rosa (14) – Keravnos (5)

Moonwalk Step (8) kitűnő negyedik helyezést szerzett Párizsban. Azóta megfelelően regenerálódott, a nehéz talaj pedig a kedvence. Ha a pályához is jól alkalmazkodik, kedden akár a győzelmet is megszerezheti.

Calaf (6) utoljára külső starthelyről indult, ettől függetlenül szép eredményt ért el. Ezúttal szerencsésebb pozícióból startol, ráadásul nagyszerű formában van és mindenféle talajtípushoz alkalmazkodni tud. Csalódás lenne, ha nem érne küzdelembe.

Saint Pois (1) második fellépésével is elégedettek lehetünk, erős mezőnyben ért el jó formát. Még csak most lesz igazán topformában, így ezen a számára ismerős és kedvező pályán magas súllyal is ott a helye a végelszámolásnál.

Tulipa Rosa (14) szereti a mély talajt, ez mindenképpen mellette szól. Ez a pálya is kedvez neki, hiszen többször bizonyított már ugyanitt. Jobb lett volna, ha a második részbe kerül, ettől függetlenül a győzelme sem jelentene meglepetést.

Keravnos (5) legutóbb ismét közelebb végzett, ezzel is bizonyítva, hogy milyen jó teljesítményre képes mérföldön. Mentálisan remek állapotban van, ráadásul ez a pálya is fekszik neki, így ha nem lesz nagyon felázva a talaj, akár nyerhet is.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!