Már megint munkába kell menned? Vegyél egy TUTI-t, amivel akár 300 millió forintot nyerhetsz és garantáltan hosszú szabadságra mehetsz!

2018. 06. 11 – hétfő – 300 millió forint Jackpot

Hétfőn Maisons-Laffitte ad otthont a Kincsem+ futamnak. A galopp síkverseny hossza 2400 méter, a startnál pedig tizenhat négyéves telivér kéri a fogadók figyelmét. Ma is kedvező lesz a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Garopaba (10) – Bhageerathi (1) – Most Empowered (2) – Youmakemecrazy (6) – Etatinka (16)

Garopaba (10) továbbra is bombaformának örvend, de a külső starthely okozhat némi nehézséget. Remélhetőleg klasszis lovasának sikerül jó pozíciót teremtenie vele rajt után, mert ha nem, az a végeredmény szempontjából végzetesnek bizonyulhat.

Bhageerathi (1) többször is igazolta javult, nyerő formáját. Mellette szól az is, hogy a távval sincs problémája, mindezek alapján topsúlya ellenére is döntős esélyt képvisel hétfőn.

Most Empowered (2) év elején kisebb betegséggel bajlódott, ám utolsó győzelme is mutatja, hogy túllépett rajta. A formája azóta is kifogástalan, remélhetőleg a kapott büntetés ellenére ismét döntőbe kerül majd.

Youmakemecrazy (6) győzelmét követően egy meglehetősen kedvezőtlen starthelyről sem okozott csalódást. Amennyiben hétfőn jobban alakul számára a verseny, akár a végső győzelmet is megszerezheti.

Etatinka (16) a referenciaversenyében kitűnően mozgott. A formájával azóta sincsenek gondok, kiváló munkák után fog indulni. Szereti a puha talajt, ami alacsony súlya miatt is mellette szólhat. Hétfőn a dobogón a helye.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: www.canalturf.com

Olvass tovább!