A lovak vasárnap sem pihennek, játssz Te is TUTI-t és nyerj ma akár 300 + 300 millió forintot!

2018. 06. 10 – vasárnap – 300 millió forint Jackpot és 300 millió forint Külön Nyeremény

Vasárnap ParisLongchamp-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. Az 1600 méter hosszú galopp síkversenyen tizenhat négyéves és idősebb telivér méri össze gyorsaságát. Kedvező lesz ma a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Megéri ma is TUTI-t jászani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Kayenne (3) – Arcadia (14) – Passion Nonantaise (8) – Beama (5) – Golden Rajsa (10)

Kayenne (3) szinte mindig kihozza magából a maximumot és a vasárnapi futamot is topformában várja, A 12-es startbox miatt várásra fogják lovagolni, első esélyt képvisel.

Arcadia (14) balszerencsés versenyt futott Saint-Cloud-ban. Vasárnap sok függ majd attól, hogy milyen lesz a tempó, de ha jól alakul a futama, a főszereplők egyike lehet.

Passion Nonantaise (8) május 8-i hetedik helyezése csalódás volt. Idomárja azt kérte a lovasától, hogy most türelmesebb legyen, mert a ló képességei alapján jó eséllyel pályázik a győzelemre.

Beama (5) utolsó futása nagyon jól sikerült, erős mezőnyben lett előkelő ötödik. A startgépbe való beállás továbbra is problémás számára, de ettől függetlenül bízhatunk eredményes szereplésében.

Golden Rajsa (10) legutóbb harmadik helyen ért célba a vasárnapihoz nagyon hasonló mezőnyben. A puha futófelület nem jelenthet számára gondot, jó futást várunk tőle.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: https://www.paris-turf.com

Olvass tovább!