Hűsítő nyári záporok és akár 300 millió forint? Ez a szombati Kincsem+ TUTI! Játssz és nyerj ma is!

2018. 06. 09 – szombat – 300 millió forint Jackpot

Szombaton is Vincennes ad otthont a Kincsem+ futamnak. Az ügetőverseny hossza 2850 méter, a startnál pedig maximális mezőny, azaz tizennyolc hatéves és idősebb versenyló kéri a játékosok figyelmét. Erős mezőny lesz és izgalmas verseny lesz, ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Tesauro (10) – Cobra Ar Carac (12) – Cash Hanover (13) – Vixel (6) – Super Fez (18)

Tesauro (10) megbízhatóságáról tett tanúbizonyságot utolsó futásai alkalmával. Topformában van, a feltételek pedig tökéletesek számára, így mindent adott a győzelméhez.

Cobra Ar Carac (12) az évek előrehaladtával egyre erősebb lett. Legutóbb gyepen győzött, a verseny nem vett ki belőle sokat, így a formája most is optimális. A vincennesi- nagypálya nem okozhat neki gondot, újabb győzelmet arathat.

Cash Hanover (13)-t nem viselte meg a solvallai kétfutásos verseny, a zárómunkájában nagyon jól mozgott. Ezúttal nem léphet patkolatlanul a pályára és nehéz az esélyeit latolgatni.

Vixel (6) egy megbízható versenyló. Szombaton nagyon erős mezőnyben kell helyt állnia, de a cél egy pénzdíjas helyezés vele.

Super Fez (18) két olasz győzelem után várja a péntek esti versenyt. A feltételek tökéletesek számára és Franck Nivard lesz a partnere, de ehhez hasonló hosszabb távon még nem sok babér termett neki.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: https://www.paris-turf.com

Olvass tovább!