Végre péntek! Ünnepeld hát meg akár 300 millió forint nyereménnyel! Játssz ma is a TUTI-val!

2018. 06. 08 – péntek – 300 millió forint Jackpot

Péntek este 20:15-kor. Vincennes-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2850 méteres ügetőversenyen tizenöt hatéves és idősebb versenyló méri össze gyorsaságát. Nagyon kedvező lesz ma a létszám, hiszen csak tizenöt lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Mindenképpen megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Brisbane du Bourg (12) – Coral Sea (9) – Romi Mms (14) – Celine de Fleur (3) – Class Action (4)

Brisbane du Bourg (12) több, mint másfél év kihagyás után tért vissza 2017 novemberében és ezt követően is több hónapra volt szüksége, hogy elérje mostani topformáját. A felkészítése zavartalan volt, pénteken jó futást várunk tőle.

Coral Sea (9) szép győzelmet aratott június 3-án, ahol a körülmények is neki kedveztek. A versenyben nem fáradt el, ezért áll ismét starthoz öt nap elteltével. A mezőny egyik legfiatalabb lova, ráadásul pénteken csak kancákkal kell megküzdenie, így jó eséllyel pályázik az első öt hely valamelyikére.

Romi Mms (14) egy megbízható ló, aki Lavalban is hozta a tőle megszokott magas átlagot. Pénteken várásra fogják hajtani, amennyiben jól jön el a starttól, újabb pénzdíjas helyet szerezhet.

Celine de Fleur (3) jó versenyeket futott a téli hónapokban és a lavali visszatérése is jól sikerült, azonban hiba volt április végén patkolatlanul pályára küldeni. Kedvező feltételek mellett várja a pénteki futamot, amennyiben nem ugrik, pénzíjas helyre várható.

Class Action (4) rövid tavaszi pihenője után két versenyben állt starthoz, de sajnos mindkét alkalommal diszkvalifikálás sorsára jutott. Az utolsó fellépése nem vett ki belőle sokat, ezért is indul most egy hét elteltével ismét. A vincennes-i nagypálya kedvez neki, beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.paris-turf.com

Olvass tovább!