Csütörtök este se hagyd ki a Kincsem+ TUTI-t! Játssz és nyerj akár 300 millió forintot gyorsan és egyszerűen!

2018. 06. 07 – csütörtök – 300 millió forint Jackpot

Csütörtök este 20:15-kor, ParisLongchamp-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2400 méter hosszú galopp síkversenyen tizenhat ötéves és idősebb telivér kéri a fogadók figyelmét. Kedvező lesz ma a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: My Sweet Lord (7) – Max la Fripouille (1) – Edington (3) – Temple Boy (9) – Jungleboogie (5)

My Sweet Lord (7) jó formában van, pedig nem tartozik már a fiatal lovak közé. Ez a pálya kedvez majd neki és a puha gyep is tökéletes számára. Bízhatunk eredményes szereplésében.

Max la Fripouille (1) május 14-én megmutatta, hogy 3kg plusz súllyal is versenyképes ebben az osztályban. A 61kg nem kevés, de hírek szerint csapadékos lesz a csütörtöki versenynap, ami sokat segíthet neki.

Edington (3) a pihenőjét követően lép pályára Longchamp-ban, de már most jó formának örvend. Címvédőként áll starthoz, a várható eső miatti puhább futófelület növeli az esélyeit.

Temple Boy (9) kiheverte a lyon-i bukását, szerencsére minden rendben van vele. Csütörtökön jó futást várunk tőle, némi szerencsével a győzelmet is megszerezheti.

Jungleboogie (5) lyon-i fellépése balul sült el, lovasa feltartotta. Csütörtökön az sem jelentene meglepetést, ha elsőként haladna át a célon.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!