Szerdán jön a Grand National du Trot következő állomása! Ne maradj le róla és a 300 millió forint nyereményről se! Játssz ma is a TUTI-val!

2018. 06. 06 – szerda – 300 millió forint Jackpot

Szerdán a Grand National du Trot körveseny következő állomásával jelentkezik a Kincsem+ futam, a helyszín Laval lesz. A 2850 méteres alaptávú ügetőversenyen maximális mezőny, azaz tizennyolc versenyló áll starthoz, de az erősebbek 25 illetve 50 méter hátránnyal indulnak majd. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutást illetőleg. Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Cleangame (8) – Caprice du Lupin (5) – Direct Way (1) – Be Bop Haufor (2) – Blues des Landiers (6)

Cleangame (8) új egyéni rekordot ügetve lett második május 23-án úgy, hogy előtte két hónapig nem lépett pályára. A ló topformában van, kondíciója tökéletes, de a 25 méter hátrány miatt nehéz feladat néz rá.

Caprice du Lupin (5) hosszú hónapok óta fantasztikus teljesítményt nyújt. A lavali pálya nem okozhat neki gondot, a feltételek pedig tökéletesek számára, így ha az elejétől kellően gyors lesz a tempó, akár győzhet is.

Direct Way (1) remek teljesítményt nyújtott visszatérő versenyében. Caprice du Lupin (5) képviseli a legjobb esélyt, de mögötte ő is dobogóra állhat.

Be Bop Haufor (2) legutóbb a dobogón végezhetett volna, ha nem hibázik. Azóta jól dolgozott, kondíciója sokat javult. Alaptávról indulva jó eséllyel pályázik a győzelemre.

Blues des Landiers (6) megérdemelt győzelmet aratott Niort-ban. Szerdán patkolva lép pályára, de alaptávról indul, így mindenképpen számolni kell vele.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: https://www.paris-turf.com

Olvass tovább!