Ugorj neki a hétnek akár 300 millió forinttal! Játssz ma is a Kincsem+ TUTI-val!

2018. 06. 04 – hétfő – 300 millió forint Jackpot

Hétfőn Auteuil ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 4400 méter hosszú galopp akadályversenyen tizenhat telivér méri össze erejét. Egy hosszútávú akadályverseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármi megtörténhet, bármilyen befutási sorrend nyerő lehet. A létszám is kedvező lesz ma, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Aragorn d’Alalia (13) – Accentus (3) – Celtino (5) – Fauburg Rosetgri (4) – Roxinela (1)

Aragorn d’Alalia (13) gáton közel járt a győzelemhez, de sajnos nem jött neki össze. A formája kifogástalan, félelmetes munkák után indul. Amennyiben nem lesz gondja az akadályokkal, ezt a versenyt megnyerheti.

Accentus (3) kis pihenés után tér vissza, nagyon jókedvű és tréningben remek formát mutatott. Remélhetőleg folytatja nagyszerű szereplését és újabb győzelmet arat.

Celtino (5) visszatérése meglepetést okozott, mert egy nehéz versenyt tudott megnyerni. Azóta is kiválóan dolgozik és folyamatosan fejlődik. A puha talajt szereti, bízhatunk eredményes szereplésében.

Fauburg Rosetgri (4) egy igazi versenyló, hasonló futamokban is mindig megállja a helyét. Utoljára épphogy lecsúszott a harmadik helyről, hétfőn ennél előrébb kell végeznie.

Roxinela (1) folyamatosan jól teljesít. Kiváló kondícióban van, ezért fontos szereplője lehet ennek a futamnak. A nagy súly sem okozhat neki problémát, egy jobb helyezést várhatunk tőle.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.leparisien.fr

Olvass tovább!