Napsütés, nyári zápor, pihenés és akár 300 millió forint? Ez a szombati Kincsem+ TUTI! Játssz és nyerj ma is!

2018. 06. 02 – szombat – 300 millió forint Jackpot

Szombaton ParisLongchamp ad otthont a Kincsem+ futamnak. A galopp síkverseny hossza 2000 méter, a startnál pedig tizenhat négyéves és idősebb telivér várja, hogy összemérje erejét. Kedvező lesz ma a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Admire Fuji (3) – Quevillon (2) – Moonwalk Step (6) – Empire Hurricane (11) – Mixed Mind (13)

Admire Fuji (3) remek formában van,  a zárómunkája alkalmával fantasztikus teljesítményt nyújtott. A táv nem okozhat neki gondot, zsokéja személye pedig tovább növeli esélyeit.

Quevillon (2) egy fiatal ló, aki legutóbb igen erős mezőnyben lett pénzdíjas hatodik. Ezúttal valamivel könnyebb feladat vár rá, bízhatunk eredményes szereplésében.

Moonwalk Step (6) utolsó futását el kell felejteni, mert nem a valós tudását tükrözi. A ló remek formában van és remélhetőleg szombaton puha lesz a futófelület, jó futást várunk tőle.

Empire Hurricane (11) május 6-án jó teljesítményt nyújtott. Ugyan olyan jó formában van, mint a tavalyi szezon második felében volt, amikor két Kincsem+ futamban is előkelő második helyen végzett.

Mixed Mind (13) három remek versenyt futott idén, azonban jóval gyengébb mezőnyökben állt starthoz, mint a szombati. Ha minden a tervek szerint alakul, az első öt között fog végezni.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!