A csütörtök este nem másé, mint a Kincsem+ játéké! Tedd próbára a szerencsédet és nyerj ma is akár 300 millió forintot!

2018. 05. 31 – csütörtök – 300 millió forint Jackpot

Csütörtökön 20:15-kor,  ParisLongchamp-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. Az 1850 méteres galopp síkversenyen maximális mezőny, azaz tizennyolc hároméves kanca áll starthoz, hogy összemérje gyorsaságát. Izgalmas verseny lesz, megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Fira (3) – Ivirka (18) – Gerponville (15) – Ladhiyah (12) – Cayo Coco (1)

Fira (3) megérdemelt győzelmet aratott március végén. Csütörtökön hendikepben kell majd helyt állnia, de ebben az osztályban is számolni kell vele. A mezőny kiegyenlített, így jó eséllyel pályázik a fődíjra.

Ivirka (18) visszatérése nem az elvártak szerint sikerült. Az 1850 méter nem igazán az ő távja, de mivel csak kancákkal kell majd felvennie a versenyt, mégis jó esélyekkel lép pályára csütörtökön.

Gerponville (15) utolsó versenyével feledtette a bordeaux-i csalódást keltő hetedik helyezését. A ló formában van, remélhetőleg az első hendikepjében is megállja majd a helyét. A 8-as startboxból indulva jó futását várjuk.

Ladhiyah (12) a cagnes-sur-mer-i téli-meetingen kezdte meg pályafutását, első győzelmét rögtön a második fellépésén megszerezte. Április 10-én ugyan csalódást okozott, de csütörtökön komolyan számolni kell vele.

Cayo Coco (1) szép győzelmet aratott május 6-án. A 15-ös startbox okozhat némi kellemetlenséget, de ez a kis ló igazán különleges dolgokra is képes. Bízhatunk eredményes szereplésében.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!