Nagy Ervin telivér tulajdonos lett

Idén is megrendezték a háromnapos BMW Diplomata Kupát, hazánk egyik legrangosabb lovas póló eseményét Tabajdon. Az rendezvény szervezője a Magyar Polo Club, fővédnöke Lezsák Sándor a Magyar Országgyűlés alelnöke.
A rendezvényen hazánk legnagyobb magán angol telivér ménese a Telivér Farm Kft. egy kiváló származású 3 éves telivért ajánlott fel a Magyar Polo Clubon keresztül Nagy Ervin színművésznek, a nagysikerű Kincsem film főszereplőjének. A Polo Club vállalta a ló CERSEI átlovaglását és képzését, hogy Nagy Ervin a jövőben saját lován tudjon lovagolni, lovas pólózni. Cersei-t (Rendezvous – Celesta) Pálfi Nóra a Telivér Farm Kft. ügyvezetője adta át az új tulajdonosnak.
„ – Nagyon boldogok vagyunk, hogy Ervin szívből örült ennek a kis meglepetésnek. A Telivér Farm célja, hogy még szorosabb kapcsolatot tartson a hazai lovas póló egyesületekkel, hiszen a sportáguk számára elengedhetetlen az angol telivér. Több, a versenypályáról lekerülő lovunk alkalmas erre a szép sportra, megfelelő képzés és átlovaglás után. Bízom benne, hogy ez a délután felhívta a figyelmet az angol telivérekre és a galopp, valamint a lovas polo sportágak közötti átjárhatóságra.”- tudtuk meg Pálfi Nóra ügyvezetőtől.
„- Nem találok szavakat a meglepetéstől. – mondja mosolyogva Nagy Ervin. – Úgy néz ki, hogy a Kincsem film és a lovakhoz való viszonyom egész életemben el fog kísérni. Persze nem bánom. Nagyon aranyos telivért kaptam, már várom az első felülést. A kanca, Cersei, Cersei Lannister után kapta a nevét, ő a fő gonosz a Trónok Harcában. A neve jó, remélem az én lovacskám nem lesz olyan bosszúálló, mint akiről a nevét kapta.”

Olvass tovább!