Kezdd május utolsó hetét akár 300 millió forinttal gazdagabban! Játssz és nyerj ma is a TUTI-val!

2018. 05. 28 – hétfő – 300 millió forint Jackpot

Hétfőn Saint-Cloud ad otthont a Kincsem+ futamnak. Az 1600 méter hosszú galopp síkversenyen tizenhat hároméves telivér méri össze gyorsaságát. Izgalmas verseny lesz kedvező létszámú mezőnnyel, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ne hagyd ki a mai TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Ziveri (15) – Falco Delavilliére (14) – Smart Move (8) – Lorraynio (6) – Match Style (5)

Ziveri (15) győzelmeit követően tovább is tudott javulni, legutóbbi versenyében sem sokkal maradt le a dobogóról. Tartja kifogástalan formáját és bizonyított már ezen a pályán is. A nyerő kombinációba várható.

Falco Delavilliére (14) utoljára fantasztikus futást produkált. A regenerálódása tökéletesre sikerült, nagyon jó formában van. Bízzunk benne, hogy ezúttal a dobogó legfelső fokára fok felállni.

Smart Move (8) az év elején némi csalódást okozott, de legutóbbi győzelmével ezt javítani tudta. Ha hétfőn nem lesz mélyebb a talaj, ismét harcban lehet a végső sikerért.

Lorraynio (6) erősebb mezőnyben is le tudta tenni a névjegyét. Hétfőn az időjárás előrejelzések szerint jó pálya várható, ami kedvez neki. Emellett formájára sem lehet panasz, mindent összegezve döntős futásra számítunk tőle.

Match Style (5) május ellenére annak ellenére nagyszerűen mozgott, hogy előtte közel két hónapig nem állt starthoz. Jelenlegi lovasa jól ismeri már, minden adott ahhoz, hogy ismét a főszereplők egyike legyen.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!