Vasárnap sem pihennek a lovak, így ma is esélyed van akár 300 + 300 millió forintot nyerni! Játssz a TUTI-val és tedd próbára a szerencséd!

2018. 05. 27 – vasárnap – 300 millió forint Jackpot és 300 millió forint Külön Nyeremény

Vasárnap ParisLongchamp-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2100 méter hosszú galopp síkversenyen maximális mezőny, azaz tizennyolc telivér kéri a játékosok figyelmét. Izgalmas verseny lesz, megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Winfola (4) – Equilady (7) – La Milva (6) – Piquiri (13) – Madiva (5)

Winfola (4) a tavalyi évben többször is bizonyított ezen a szinten, ráadásul idei második fellépésén kis híján sikerült nyernie is. Ezúttal sokkal jobb lesz a starthelye, ami alapján komolyan számolni kell vele.

Equilady (7) márciusban indult ehhez hasonló ütközetben, ahol kiváló második lett. Utolsó két futása alkalmával sem ment rosszul, de vasárnap még kedvezőbb feltételek mellett áll starthoz, ami alapján a nyerő kombinációba várható.

La Milva (6) április elején szintén kancák ellen versenyzett, méghozzá remekül. Azóta kifejezetten erre a futamra készítették, csalódás lenne, ha nem az első öt hely valamelyikén végezne.

Piquiri (13) visszatérésére azért kellett idáig várni, mert nem szereti a puha, illetve mélyebb talajokat. A formája pazar és a pálya is megfelelő keménységű, így már elsőre meg fogja állni a helyét.

Madiva (5) utolsó futását követően került új idomításba. A tréningek alapján kifogástalan a formája, ha sikerül vele megtalálni a megfelelő taktikát, képes lehet az eredményes szereplésre.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 16:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://coursesetelevage.com

Olvass tovább!