Szerencsés szombatod lehet, ha Kincsem+ TUTI-t játszol! Nyerj ma is akár 300 millió forintot gyorsan és egyszerűen!

2018. 05. 26 – szombat – 300 millió forint Jackpot

Szombaton Enghien ad otthont a Kincsem+ futamnak. Az ügetőverseny hossza 2150 méter, a startnál pedig tizenhat versenyló várja, hogy összemérje gyorsaságát. Kedvező lesz ma is a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Diamond (16) – Aufor de Mire (1) – Baxter du Klau (5) – Auch (12) – Gross Weight (2)

Diamond (16) hajtójával, Matthieu Abrivard-dal február óta öt alkalomból négyszer diadalmaskodott. Ezen a távon van leginkább elemében és bár áprilisban ugyanitt kikapott, ha kedvező lefolyású lesz a szombati verseny, akár győzhet is.

Aufor de Mire (1) kitűnő harmadik helyezéssel jelezte, hogy nincs probléma a formájával. Jobban kedveli a hosszabb távokat, ennek ellenére szombaton az első sorból indulva felállhat a dobogóra.

Baxter du Klau (5) télen betegséggel bajlódott, emiatt hagyott ki több, mint három hónapot. A felkészülése során már teljesen egészséges volt, zárómunkájában nagyszerűen mozgott. Sikerült topformába hozni, már elsőre a győzelemért csatázhat.

Auch (12) legutóbb hibázott, emiatt gyorsan fel kellett zárkóznia, ami túl sokat kivett belőle. Tudását tekintve szombaton a második sorból indulva az első öt közé várható.

Gross Weight (2) nagyszerű eredményeket ért el ügetőlovaglás szakágban ebben a szezonban. Ám sulky elé fogva is képes a magas teljesítményre, szombaton pedig kitűnő feltételekkel áll starthoz. Ott a helye a végelszámolásnál.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.leparisien.fr

Olvass tovább!