Ha péntek este, akkor Kincsem+ TUTI! Ha Kincsem+ TUTI, akkor 300 millió forint! Játssz és nyerj ma is!

2018. 05. 25 – péntek – 300 millió forint Jackpot

Pénteken 20:15-kor, Vincennes-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2100 méteres ügetőversenyen tizenöt ötéves és idősebb versenyló méri össze tudását. Nagyon kedvező lesz ma a létszám, hiszen csak tizenöt lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Mindenképpen megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Beau Gamin (2) – Tony Gio (6) – Venosc de Minel (11) – Titty Jepson (15) – Une Serenade (9)

Beau Gamin (2) erős mezőnyben futott Caen-ban és azt megelőzően Párizsban is, ráadásul mindkétszer patkolva lépett pályára. Erre a versenyre készült, jó esélyekkel áll starthoz.

Tony Gio (6) nagyszerű teljesítményt nyújtott május 12-én. A kondíciója csodálatos, ezért pénteken is jó futást várunk tőle, a győzelemért küzd majd.

Venosc de Minel (11) fantasztikus teljesítményt nyújtott május 12-én. Sok ideje nem jutott a pihenésre, de most is jó formában van, így némi szerencsével összejöhet a hőn áhított siker.

Titty Jepson (15) nagyszerű teljesítményt nyújtott Svédországban. A ló most is topformában van, de a második soros startpozíció miatt némi szerencsére is szüksége lesz ahhoz, hogy az első öt hely valamelyikére odaérjen.

Une Serenade (9) cagnes-sur-mer-i futása után kapott egy rövid pihenőt. A munkában látottak alapján jó formában van, de valószínűleg hiányzik belőle egy felhozó verseny. Ennek ellenére számíthatunk rá, pénzdíjas helyen végezhet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.leparisien.fr

Olvass tovább!