Csütörtökön is tovább száguldanak a lovak! Ne maradj le a nyereményről, játssz a TUTI-val és vágj zsebre akár 300 millió forintot!

2018. 05. 24 – csütörtök – 300 millió forint Jackpot

Csütörtökön ParisLongchamp ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2100 méter hosszú galopp síkversenyen tizenhat hároméves telivér áll starthoz. Kedvező lesz ma is a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ne hagyd ki a mai TUTI-t se!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Calypso Song (9) – Sejo (10) – Santani (13) – Akinathor Game (8) – Lestilia (3)

Calypso Song (9) minimális különbséggel maradt le a győzelemről május elején. Remek telivér, aki rengeteget fejlődött az elmúlt hónapokban. Csütörtökön jó futást várunk tőle.

Sejo (10) jó teljesítményt nyújtott pályafutása első hendikepjében, azzal együtt, hogy nagyon balszerencsés volt. Már megmutatta, hogy van helye ebben a hendikep osztályban, így ha szerencsés versenyt fut, beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Santani (13) május elején jó teljesítményt nyújtott a saint-cloud-i referenciaversenyben. Csütörtökön is esélyesként lép pályára, győzelme sem jelentene meglepetést.

Akinathor Game (8) kihagyás után lépett pályára Saint-Cloud-ban, de nagyon jól futott. Csütörtökön is jó teljesítményt remélünk tőle, a feltételek tökéletesek számára.

Lestilia (3) visszatérésével nagyon elégedettek lehetünk, mert csak egy olyan lótól kapott ki, aki jelenleg előrébb tart nála. A táv nem okozhat neki gondot, sőt, a közeljövőben 2400 méteren is megállja a helyét.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: https://www.equidia.fr

Olvass tovább!