Szerdán jön a Grand National du Trot következő állomása! Ne hagyd ki a TUTI-t, játssz és nyerj ma is akár 300 millió forintot!

2018. 05. 23 – szerda – 300 millió forint Jackpot

Szerdán a Grand National du Trot körverseny következő állomása az aktuális Kincsem+ futam, a helyszín Laroche lesz. A 2800 méteres alaptávú ügetőversenyen tizenhat kiváló versenyló küzd meg egymással, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak majd. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon  izgalmas, hiszen bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutásnál. A létszám is kedvező lesz, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Cleangame (12) – Be Bop Haufor (5) – Coup Droit (16) – Class de Loriol (6) – Balando (7)

Cleangame (12) a marseille-i győzelme után is nagyszerűen dolgozott. Ezúttal nehezebb feladat vár rá, mint utolsó futásai alkalmával, mert a szerdai futamnak otthont adó pálya jobban kedvez az alaptávról induló lovaknak.

Be Bop Haufor (5) visszatérése jól sikerült, a versenynek köszönhetően sokat jött előre. Kedvező feltételek mellett várja a szerdai futamot és a pálya is kedvez majd neki, de Cleangame (12) legyőzésére kevés az esélye.

Coup Droit (16) párizsi futása nem az elvártak szerint sikerült, a verseny lefolyása nem igazán kedvezett neki. A futam nem vett ki belőle sokat, a formája pedig ideális, ezért szerdán odaérhet a dobogóra.

Class de Loriol (6) utolsó futása nagyon jól sikerült, mivel csak egy jobb lótól kapott ki. Most is jó formának örvend és a pálya is kedvez majd számára, így odaérhet a dobogóra.

Balando (7) a március 7-i nagyszerű harmadik helyezése után kapott némi pihenőt. A felkészítése jól sikerült, a feltételek pedig ideálisak, éppen ezért már most jó eredményt várhatunk tőle.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.turf-fr.com

Olvass tovább!