Ugye nem felejtetted el, hogy vasárnap Extra Jackpot nap van a Kincsem+ futamban? Ne hagyd ki a TUTI-t, játssz és nyerj akár 1,5 milliárd forintot!

2018. 05. 20 – vasárnap – 1,5 milliárd forint Jackpot és 300 millió forint Külön Nyeremény

Vasárnap is Auteuil-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. Igazi kuriózum lesz a futam, az extra hosszú, 6000 méteres galopp akadályversenyen tizennégy ötéves és idősebb telivér méri össze erejét. Rendkívül izgalmas verseny lesz és a létszám is roppant kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd lehet akár 1,5 milliárd forint! Feltétlenül megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Perfect Impulse (13) – Edward d’Argent (14) – On The Go (11) – Milord Thomas (2) – Bipolaire (7)

Perfect Impulse (13) rengeteget fejlődött egy év alatt, pláne sokkal jobban ugrik. A zárómunkájában csodálatosan mozgott, remélhetőleg vasárnap ismét elsőnek halad át a célon.

Edward d’Argent (14) jó ideje erre a futamra készül, a felkészítése jól sikerült. Az április 28-i győzelmét követően újabb jó futást várunk tőle, minden bizonnyal felveszi majd a versenyt Perfect Impulse (13)- al.

On The Go (11) gáton tért vissza, míg legutóbb remek teljesítményt nyújtva közeli második lett. Soha nem futott még ilyen hosszú távra, de zsokéja tisztában van vele, hogyan ossza be az erejét.

Milord Thomas (2) legutóbb csak harmadik helyen ért célba, de összességében jól futott, nagyon jól ugrotta a különböző akadályokat. Munkában remek formát mutat, vasárnap bízhatunk eredményes szereplésében.

Bipolaire (7) egy rendkívül kedves, könnyen kezelhető telivér, akit szinte bárki ellovagolhatna. A 6000 méteres táv nem jelenthet számára problémát, jó esélyekkel áll starthoz.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 16:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: https://www.turfomania.fr

Olvass tovább!