Végre itt a várva várt hosszú hétvége! Kezdd hát a lazítást a Kincsem+ TUTI-val és akár 300 millió forint nyereménnyel!

2018. 05. 18 – péntek – 300 millió forint Jackpot

Pénteken 20:15-kor, Vincennes-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2850 méteres ügetőversenyen maximális mezőny, azaz tizennyolc versenyló áll starthoz, hogy összemérje erejét. Izgalmas verseny lesz, ma is megéri TUTI-t venni!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Vanillette (18) – Vicomte de Corveil (7) – Seibella Park (4) – This Is It (3) – Angelo Am (9)

Vanillette (18) szép győzelmet aratott április 13-án. Ezúttal a vincennes-i nagypályán kell majd helytállnia, de emiatt nem kell aggódni. A ló remek formában van, pénteken sem fog csalódást okozni.

Vicomte de Corveil (7) legutóbb patkolva lépett pályára, mert erre a versenyre lett kihegyezve. A mezőny megfelel a képességeinek, a győzelemért fog küzdeni.

Seibella Park (4) április visszatérése annak ellenére jól sikerült, hogy csak a nyolcadik helyen ért célba. Új egyéni rekordja is mutatja, hogy jó formában van. Pénteken várásra fogják hajtani, dobogóra várható.

This Is It (3) jó munkák után áll starthoz péntek este, ennek megfelelően javulást várunk tőle. Ezen a pályán eddig nem sok babér termett neki, így most egy pénzdíjas hely is megfelelne neki.

Angelo Am (9) nagyon rosszul futott Saint-Galmierben. A fogadóknak célszerű az április 7-i számán elbírálni, mert akkor megmutatta, hogy milyen jó formában van. Pénteken is bízhatunk eredményes szereplésében.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: www.canalturf.com

Olvass tovább!