Nincs programod csütörtök este? Most már van! Vegyél egy TUTI-t, nézd a futamot és nyerj akár 300 millió forintot!

2018. 05. 17 – csütörtök – 300 millió forint Jackpot

Csütörtökön ParisLongchamp ad otthont a 20:15-kor kezdődő Kincsem+ futamnak. A 2400 méter hosszú galopp síkversenyen tizenhat négyéves telivér méri össze gyorsaságát. Kedvező lesz ma is a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Ne hagyd ki a mai TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: County Fair (9) – Maharo (2) – Gourel (6) – Meisho Felicity (14) – Mehzam (16)

County Fair (9) visszatérése jól sikerült. A ló azóta is jó formában van, sőt a reggeli tréningeknek köszönhetően további javulást mutat, így csütörtökön jó eséllyel pályázik a győzelemre.

Maharo (2) egy jó képességekkel rendelkező telivér, aki igazi teszt elé néz csütörtök este, mivel először fut hendikepben és eddig javarészt szintetikus pályán versenyzett. Remek formában van, bízhatunk eredményes szereplésében.

Gourel (6) jó formában van, ezt az április 24-i Kincsem+ futamban elért negyedik helyezése is bizonyítja. A feltételek ideálisak számára, a papírforma alapján esélyes a győzelemre.

Meisho Felicity (14) márciusban és áprilisban és megmutatta, hogy versenyképes ebben az osztályban. A ló jó formában van, a mély pályát leszámítva minden futófelület megfelel neki, így csütörtökön is jó esélyekkel áll starthoz.

Mehzam (16) párizsi futása nagyon jól sikerült. A pálya most valamivel gyorsabb lesz, mint április 24-én volt, emiatt azonban nem kell aggódni. Várásra lesz lovagolva, ugyanis ez lehet számára az ideális taktika.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!