Szerdán is tovább ügetnek a lovak a milliókért! Játssz ma is a TUTI-val és vágd zsebre az akár 300 millió forint nyereményt!

2018. 05. 16 – szerda – 300 millió forint Jackpot

Szerdán Caen-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2450 méteres ügetőversenyen tizenhat versenyló kéri a játékosok figyelmét. Nagyon erős lesz a mezőny, rendkívül izgalmas versenynek ígérkezik és kedvező lesz a létszám is, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Traders (9) – Aubrion du Gers (13) – Valko Jenilat (11) – Up and Quick (16) – Un Mec d’Heripre (15)

Traders (9) új pálya és világrekordot állított fel május 5-én, így lényegében csak könnyű munkákat kapott, hogy formában maradjon. Ezúttal még a győzelemért küzd, de utána kap egy kis pihenőt.

Aubrion du Gers (13) utolsó futása nagyon jól sikerült, megmutatta, hogy óriási szívvel rendelkezik és átlag feletti a küzdeni akarása. Traders (9)-t legyőzni nagy falat még számára is, de szerdán is számíthatunk rá.

Valko Jenilat (11) nagyszerű teljesítményt nyújtva előkelő második lett május 5-én. A caen-i pálya profilja kedvez neki, ezért ismét számíthatunk rá, az első négy közé várható.

Up and Quick (16) nagyszerűen mozgott április 28-án, azóta pedig munkában még tovább jött előre. A mezőny rendkívül erős, mégis jó esélye mutatkozik a dobogóra.

Un Mec d’Heripre (15) csodálatos teljesítményt nyújtva tért vissza Argentanban. A képességei alapján szerdán is számolni kell vele, annak dacára is beleszólhat az első öt helyezés sorsába, hogy patkolva lép pályára.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.travnet.se

Olvass tovább!