Májusi eső aranyat ér, használd hát ki a mai időjárást! Vegyél egy TUTI-t és nyerj akár 300 millió forintot!

2018. 05. 15 – kedd – 300 millió forint Jackpot

Kedden Feurs ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2850 méteres alaptávú ügetőversenyen tizennégyen mérik össze gyorsaságukat, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak majd. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutásnál. A létszám pedig roppant kedvező lesz, hiszen csak tizennégy lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Mindenképpen megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Baronne de Bapre (14) – Belle d’Hermes (4) – Beerscott (9) – Ami de Clerlande (1) – Balko Elte (2)

Baronne de Bapre (14) nagyszerű teljesítményt nyújtott Agen-ben, nem volt könnyű verseny, de mindent megtett, amit csak tudott. A keddi futamot nagyszerű feltételek mellett várja, jó eséllyel pályázik a győzelemre.

Belle d’Hermes (4) két remek versenyt futott Párizsban, esélyeit pedig növeli, hogy Jean-Michel Bazire fogja hajtani. A ló topformában van, első esélyt képvisel.

Beerscott (9) nagyon jól futott Párizsban, térhátrányból indulva lett pénzdíjas hatodik. Három hét elteltével kedden felkészülten lép pályára, dobogós helyre várható.

Ami de Clerlande (1) szép győzelmeket aratott áprilisban. Kedden erősebb mezőnyben kell helytállnia, de egy jó taktikával, rögtön az élve állva bízhatunk eredményes szereplésében.

Balko Elte (2) a téli hónapokban nem állt starthoz, pihenőt kapott. Jó ideje nem futott ilyen kedvező feltételek mellett, alaptávról indulva beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.paris-turf.com

Olvass tovább!