Indítsd teli zsebbel a hetet! Játssz ma is a TUTI-val és nyerj akár 300 millió forintot gyorsan és egyszerűen!

2018. 05. 14 – hétfő – 300 millió forint Jackpot

Hétfőn Saint Cloud ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2500 méter hosszú galopp síkversenyen tizenhét ötéves és idősebb telivér kéri a fogadók figyelmét. Rendkívül kiegyenlített a mezőny, így szinte bárki megnyerheti a versenyt, bármilyen kombináció nyerő lehet. Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Skaters Waltz (3) – Blue Diamond (8) – Libello (5) – De Bon Aloi (9) – Rouxeville (17)

Skaters Waltz (3) neve jól cseng ebben az osztályban. A feltételek nem az igaziak, de lovasával rendkívül jól kiegészítik egymást. Esélyeit növeli a puha pálya, bízhatunk eredményes szereplésében.

Blue Diamond (8) legutóbb le kellett jelenteni, mert állatorvosi bejegyzései hiányosak voltak a papírjaiban. A ló jó formának örvend, utolsó futása alapján számíthatunk rá, főleg ha puha lesz a pálya.

Libello (5) kihasználta a kedvező feltételeket Compiegne-ben. Azóta is tartja nagyszerű formáját, hétfőn azonban nehezebb feladat elé néz, mivel 4kg-os büntetéssel is meg kell birkóznia.

De Bon Aloi (9) hétfőn ausztrál szemellenzővel lép pályára, ami sokat segíthet neki. A mezőny óriási, mégis számolni kell vele, bármi elképzelhető vele kapcsolatban, akár győzhet is.

Rouxeville (17) legutóbb megmutatta, hogy versenyképes ebben az osztályban. A hétfői győzelemre nem sok esélye van, de egy pénzdíjas helyet megszerezhet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: https://www.turfomania.fr

Olvass tovább!