Ugye nem felejtetted el, hogy vasárnap Szuper Jackpot nap van a Kincsem+ futamban? Játssz és nyerj akár 3 milliárd forintot!

2018. 05. 13 – vasárnap – 3 milliárd Jackpot és 300 millió forint Külön Nyeremény

Vasárnap ParisLongchamp-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A galopp síkverseny hossza 1600 méter, a startnál pedig Franciaország tizennégy legjobb hároméves kancája várja, hogy összemérje gyorsaságát. Izgalmas verseny lesz, ráadásul a létszám is rendkívül kedvező, hiszen csak tizennégy lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd lehet akár 3 milliárd forint! Feltétlenül megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Musis Amica (8) – Barkaa (14) – Polydream (13) – Sea Prose (11) – Could It Be Love (10)

Musis Amica (8) visszatérése nagyon jól sikerült. Idomárja már a téli hónapokban jelezte, hogy képességei alapján a klasszikus versenyekben van a helye. A kondíciója fantasztikus, így vasárnap is számíthatunk rá.

Barkaa (14) briliáns győzelmet aratott április 8-án. Ezúttal rövidebb lesz a táv és a pálya is valamivel keményebb lesz, de a felkészítés zavartalan volt, így most is számíthatunk a kancára.

Polydream (13) tavaly megmutatta, hogy van benne potenciál. A téli hónapban nem úgy sikerült a programja, ahogy idomárja eltervezte, de munkaformái alapján jó futását várjuk vasárnap.

Sea Prose (11) nagyon jó formában van, a visszatérése óta sokat fejlődött. Jó képességű ló, akinek kifejezetten kedvez a puha futófelület. Vasárnap esélyesként áll starthoz.

Could It Be Love (10) látványos győzelmet aratott egy hónapja. Vasárnap még jobb futást várunk tőle, remélve, hogy ebben az erős mezőnyben is megállja a helyét.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 16:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

 

Olvass tovább!