Csütörtökön se feledkezz meg a Kincsem+ TUTI-ról! Játssz ma is és nyerj akár 300 millió forintot gyorsan és egyszerűen!

2018. 05. 10 – csütörtök – 300 millió forint Jackpot

Csütörtökön 15:15-kor, Lyon-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A galopp síkverseny hossza 2200 méter, a startnál pedig tizenhét négyéves és idősebb telivér kéri a fogadók figyelmét. Izgalmas verseny lesz, ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Hard Talk (9) – Temple Boy (11) – Mysterieux (1) – Chill Wind (14) – Jungleboogie (3)

Hard Talk (9) utolsó futása nagyon jól sikerült. A 2200 méteres táv tökéletes számára, így csütörtökön az első három között van a helye.

Temple Boy (11) nagyon megbízható telivér, szinte mindig számíthatnak rá a játékosok. A lyoni pálya növeli az esélyeit, nyolcszor versenyzett már itt és soha nem végzett az ötödik helynél rosszabb pozícióban.

Mysterieux (1) soha nem volt még ilyen jó formában. Zavartalan verseny esetén csütörtökön is minden bizonnyal megállja a helyét, bízhatunk eredményes szereplésében.

Chill Wind (14) legutóbb csak a hetedik helyen ért célba, így csütörtökön más taktikával fogják lovagolni. A lyoni pályát még nem ismeri, de a várható gyors futófelület kedvez neki. Az első öt közé várható.

Jungleboogie (3) legutóbb előrébb is végezhetett volna, mint az ötödik hely, ha nem a 18-as startboxból kell indulnia. Remélhetőleg puha lesz a gyep csütörtökön, jó futást várunk tőle.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!