Egy gyors verseny és 300 millió forint nyeremény szerdára? Tedd próbára ma is a szerencséd! Játssz Kincsem+ TUTI-t!

2018. 05. 09 – szerda – 300 millió forint Jackpot

Szerdán Masions-Laffitte ad otthont a Kincsem+ futamnak. Az 1100 méteres galopp síkversenyen tizenhat telivér méri össze erejét. Kedvező lesz ma a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Orangefield (15) – Hatari (6) – Diamant de Vati (10) – Bay of Biscaine (7) – Der Graue (1)

Orangefield (15) egy nagyon megbízható telivér, aki utolsó versenyében is remek teljesítményt nyújtott. Szerdán 100 méterrel rövidebb távon fog futni és a gyep is kedvez neki, így ismét számítunk rá.

Hatari (6) legutóbb csak az ötödik helyen ért célba, mivel nagyon mély volt a gyep. Szerdán jóval gyorsabb futófelületen áll starthoz, munkaformái alapján esélyes a győzelemre.

Diamant de Vati (10) legutóbbi második helyezése a bizonyíték, hogy gyepen is számolni kell vele. A reggeli tréningek során jó teljesítményt nyújt, bízhatunk eredményes szereplésében.

Bay of Biscaine (7) nagyon jól futott utolsó versenyében. A ló most is formában van, a gyors pálya kedvez neki és az 1100 méter sem jelenthet neki gondot. Jó futást várunk tőle.

Der Graue (1) visszatérése jól sikerült. A kondíciója csodálatos, így a 62,5kg ellenére is beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.paris-turf.com

Olvass tovább!