Új hét, új lehetőség arra, hogy ma is akár 300 millió forintot nyerj! Játssz ma is a TUTI-val!

2018. 05. 07 – hétfő– 300 millió forint Jackpot

Hétfőn a varázslatos Chantilly ad otthont a Kincsem+ futamnak. Az extra hosszú, 3000 méteres galopp síkversenyen maximális mezőny, azaz tizennyolc telivér kéri a játékosok figyelmét. Izgalmas verseny lesz, ne hagyd ki ma se a TUTI-!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Le Pin (11) – Dagobert Duke (3) – Galizzi (13) – Bonfire Heart (1) – Vasy Sakhee (16)

Le Pin (11) rendkívül hűen adja tudását, Marseille-ben az istálló egyik lovas tanulójával is nagyszerűen helytállt. Nagyon megérett már a győzelemre, komoly esélyekkel várja a hétfő versenyt.

Dagobert Duke (3) áprilisban Deauville-ben állt volna starthoz, de a futófelület túl mély volt, így idomárja Lyon-ban indította el, hogy remek formáját megőrizze. A hétfői verseny távja tökéletesen megfelel neki, amennyiben nem lesz túl mély a talaj, végre begyűjtheti jól megérdemelt győzelmét.

Galizzi (13) utoljára leginkább azért futott, hogy a formáját tartsa, ugyanis a fő cél március óta ez a verseny volt vele. Amennyiben a pálya minősége jó lesz, ebben az erős és nagy mezőnyben is eredményes szereplésre számíthatunk tőle.

Bonfire Heart (1) legutóbb ismét megmutatta, hogy magas súllyal versenyezve is képes kiemelkedő teljesítményt nyújtani. Élete formájában van, ennek tükrében hétfőn is az első háromba várható.

Vasy Sakhee (16) legutóbbi negyedik helyével maximálisan elégedettek lehetünk. A formáját azóta is tartja, nem mellesleg ez az egyik kedvenc pályája. Mindezek után csalódás lenne, ha nem végezne a frontban.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!