Vasárnap galoppversenyek – Tavaszi Lóverseny és Food Truck Show

Kincsem Park – 2018. 05. 06 – vasárnap – 14:00 – 18:50

Vasárnap tíz galopp versenyt izgulhatnak végig a kilátogatók a Kincsem Parkban. A gasztronómiai élvezetek mellett óriási nyeremények, nagydíjak, jackpotok, gyors lovak és izgalmas finisek várnak. A Kincsem+ játékban 300 millió forintot is nyerhetsz, a futam 15:15-kor kezdődik.
A legrangosabb verseny a Nemzeti Galopp Liga futam, a Nemzeti Díj lesz a legjobb hároméves mének számára. A 14 induló 18:50-kor startol az 1600 méteres távon. Az esélyek alapján Tour To Paris (13) a de Vizitinor (14) és Esti Fény (5) sorrend várható.
A másik jelentős futam a Batthyány-Hunyady Díj szintén Liga verseny. 16:35-kor kilenc induló áll starthoz. Az idei formák alapján Eskandar (4), Wizardess (9) és Sky Diver (8) küzdelme várható.
A nap kérdése, hogy a veretlen hároméves Tour To Paris megőrzi-e veretlenségét a Nemzeti Díj után is? A felhozó versenye alapján erre komoly esélye van, hiszen a bemutatkozó futamában hosszak özönével verte ellenfeleit. Ha kétszáz méterrel hosszabb távon ismételni tud, aligha lehet őt legyőzni vasárnap délután.

Olvass tovább!