Nyárias meleg, strandidő és 300 millió forint? Ez a szombati Kincsem+ TUTI! Játssz és nyerj ma is!

2018. 05. 05 – szombat – 300 millió forint Jackpot

Szombaton ismét Vincennes ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2850 méteres ügetőversenyen Franciaország legjobb négyéves ügetőlovai csapnak össze. Izgalmas verseny lesz és rendkívül kedvező létszám, hiszen csak tizenöt lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Feltétlenül megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Earl Simon (7) – Erminig d’Oliverie (15) – Enino du Pommereux (10) – Ever Pride (6) – Express Jet (12)

Earl Simon (7) csodálatos győzelmet aratott Enghien-ben, megmutatva ezzel, hogy évjárata krémjéhez tartozik. Nem tartozik a rutinos lovak közé, de topon van, ez a verseny pedig épp jókor jön számára.

Erminig d’Oliverie (15) Enghienben talán valamivel gyengébb volt, mint azt verseny előtt reméltük, de nem szabad elfelejteni, hogy patkolva lépett pályára. A tréningek során jól dolgozott, ezért hajtója magabiztosan várja a startot.

Enino du Pommereux (10) Enghienben a vártnál gyengébben kezdett, aztán fantasztikus teljesítményt láttunk tőle, de Earl Simon (7) végül kibabrált vele. Akkor patkolva futott, most patkolatlanul fog, bízhatunk eredményes szereplésében.

Ever Pride (6) sokat fejlődött az elmúlt időszakban, versenyről versenyre jött előre. A 2850 méteres táv miatt várásra fogják hajtani, ezzel a taktikával jó eséllyel pályázik egy jobb pénzdíjas helyre.

Express Jet (12) utolsó futása nem tükrözi a valós tudását, mert az enghien-i pálya nem kedvezett neki. November óta rengeteget versenyzett, de most frissnek tűnik. Szombaton patkolatlanul lép majd pályára, esélyesként áll starthoz.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.paris-turf.com

 

Olvass tovább!