Nincs is jobb egy kellemes májusi péntek estén, mint egy Kincsem+ TUTI! Tedd próbára ma is a szerencséd és nyerj akár 300 millió forintot!

2018. 05. 04 – péntek – 300 millió forint Jackpot

Pénteken 20:15-kor, Vincennes-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2100 méter hosszú ügetőversenyen maximális mezőny, azaz tizennyolc versenyló kéri a játékosok figyelmét. Izgalmas verseny lesz, megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Danne Edel (1) – Tesauro (17) – Royal Roc (11) – Brasil de Bailly (14) – Arrival de Ginai (8)

Danne Edel (1) továbbra is jó formában van, így célszerű őt a februári és márciusi számain elbírálni. Az utolsó két futásával ellentétben ezúttal patkolatlanul lép pályára és idomárja fogja hajtani. Bízhatunk eredményes szereplésében.

Tesauro (17) peches versenyt futott április elején, de így is negyedik lett. A második soros starthely nem okozhat neki problémát, legutóbb is innen indult. A feltételek kedvezőek számára, pénteken a győzelemért küzdhet.

Royal Roc (11) ezen a pályán és távon aratta eddigi utolsó győzelmét és akkor is Kincsem+ futamban sikerült diadalmaskodnia. Hajtójával jól összeszokott párost alkotnak, jó futást várunk tőlük.

Brasil de Bailly (14) a téli hónapokban többször futott ügetőlovaglás versenyekben, de ez utólag kiderült, hogy hiba volt. A pihenőjét követő második fellépésén már jól mozgott, ennek megfelelően további javulást és egy újabb pénzdíjas helyet várhatunk tőle.

Arrival de Ginai (8) utolsó futása balul sült el, de ez nem volt meglepetés, mert gyepen eddig sem mutatott túl sokat. A párizsi pálya sokkal jobban fekszik majd neki és hajtója személye is növeli esélyeit, egyedül a 8-as startpozíció okozhat némi gondot.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!