Csütörtökön is vágtatnak a lovak a milliókért! Ne felejts el TUTI-t venni, játssz és nyerj ma is!

2018. 05. 03 – csütörtök – 300 millió forint Jackpot

Csütörtökön ParisLongchamp-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A galopp síkverseny hossza 1400 méter, a startnál pedig tizenhat négyéves és idősebb telivér várja, hogy összemérje gyorsaságát. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező ma, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Broklyn Baby (7) – Snaad (4) – Arvios (10) – Maytime (13) – Royal Vati (14)

Broklyn Baby (7) a téli hónapokban megmutatta, hogy versenyképes ebben az osztályban. Március óta nem lépett pályára, de jó formában van és ez a pálya sem okozhat neki gondot. Bízhatunk eredményes szereplésében.

Snaad (4) utolsó futását el kell felejteni, mert mély pályán állt starthoz. A chantilly-i számán célszerű elbírálni, ahol megmutatta, hogy versenyképes ebben az osztályban. Esélyeit növelné, ha kemény lenne a futófelület, de így is jó futást várunk tőle.

Arvios (10) utolsó fellépésén ismét úgy mozgott, ahogyan az tőle elvárható volt. Csütörtökön várhatóan gyorsabb lesz a futófelület, ami jobban kedvez neki. Beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Maytime (13) utolsó versenyében megmutatta, hogy a március 15-i tizenkettedik helyezése nem a valóságot tükrözi. A gyep pálya nem jelenthet számára problémát és remélhetőleg zavartalan lesz a versenye.

Royal Vati (14) utolsó futásaival nagyon elégedettek lehetünk. Csütörtökön ausztrál szemellenzővel lép pályára, ami sokat segíthet rajta. A gyep nem okozhat neki gondot és remélhetőleg kellően gyors lesz a futófelület.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!